Daftar Isi

Kejadian Tadi Subuh, Tak Suka Dikejutkan Azan Subuh Guna Pelantang Suara, Bilal Mati Dibelasah.Arwah Tergeletak di Terk4m "Tolong Aku"Kejadian Tadi Subuh, Tak Suka Dikejutkan Azan Subuh Guna Pelantang Suara, Bilal Mati Dibelasah.


Di T3rk4m dari belakang tanpa ampun m4yat tergeletak "Kejadian Tadi Subuh, Tak Suka Dikejutkan Azan Subuh Guna Pelantang Suara, Bilal Mati Dibelasah.
Kejadian Tadi Subuh, Tak Suka Dikejutkan Azan Subuh Guna Pelantang Suara, Bilal Mati Dibelasah.
Bilal masjid itu dipukul apabila dia mengumandangkan azan melalui pembesar suara masjid, dirakam 

Pada awal kejadian, bilal masjid membangunkan orang ramai untuk sholat menggunakan pembesar suara.

Namun tiba-tiba, sekumpulan orang yang tidak bersetuju dengan suara azan tersebut datang ke masjid, berang dan meminta bilal bergaduh.

Dalam rakaman video berdurasi 1 minit itu, dapat dilihat bilal masjid masih berkain sarung ketika terbabit dalam pertarungan dengan pelaku.

Polis bercakap, berdasarkan maklumat mangsa, kelima-lima pelaku datang secara tiba-tiba dengan marah mendesak bilal berhenti.
“Penjenayah masuk ke dalam masjid masih berselipar dan ditegur mangsa, namun salah seorang penjenayah meminta untuk bergaduh yang tidak diendahkan mangsa,” katanya.

Kemudian mangsa meminta kelima-lima pelaku keluar dari masjid. Selepas di luar masjid, salah seorang pelaku menendang bakul sampah sehingga pecah.

Posting Komentar